Thursday, July 4, 2013

Qaseh Gold Junior Makanan Sunnah Untuk Anak Berumur 1-12 tahun!


KHUSUS UNTUK Si MANJA  BERUMUR 1 TAHUN - 12 TAHUN


Qaseh Gold Junior baru saja dilancarkan pada Jun 2013.





Qaseh Gold Junior ialah campuran minuman botani formulasi Makanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Kismis, Tiin, Zaitun, Delima, Habbatus Sauda' & air Zam Zam serta tambahan Badam & Bayam.

InsyaAllah membantu :
- Membekalkan Tenaga
- Mencerdaskan Minda
- Menguatkan Sistem Imun
- MenyokongTumbesaran
- Membekalkan Serat
dan banyak lagi....

"Anak-anak, jangan lupa minum Qaseh Gold Junior setiap pagi dan malam! Inilah warisan khazanah Nabi kita yang dicintai,  Nabi Muhammad SAW. InsyaAllah berkat pun dapat, minda pun cerdas, badan pun sihat & kuat! " Kata Ustaz Haslin Bahrin a.k.a Ustaz Bollywood!


Kandungan & Khasiat Qaseh Gold Junior  >> KLIK DI SINI


TESTIMONI Qaseh Gold Junior >> KLIK DI SINI



Order sekarang untuk tersayang..
PAKEJ FAMILY :- 
1. QASEH GOLD ADINDA - ibu, anak remaja perempuan, golongan tua
2. QASEH GOLD KEKANDA - bapa, anak remaja lelaki, golongan tua
3. QASEH GOLD JUNIOR - anak berumur 1-12 tahun

Hubungi STOKIS Ein di 017-9803625 (SMS/Whatsapp)

boleh ambil by hand (COD) untuk kawasan berdekatan Danau Kota, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Taman Melati, Taman Permata, KLCC, Jalan Tun Razak, Semarak, IJN & kawasan berdekatan.

Poslaju ke seluruh Semenanjung M'sia & Sabah/Sarawak

Testimoni Qaseh Gold Junior Tambah Selera Makan Anak!


Assalamualaikum,

Malam td p hantar barang customer Qaseh Gold Adinda, Kekanda, Junior, kit ahli & flyers. Alhamdulillah.

QASEH GOLD JUNIOR


Naik moto je pun sebab dekat kan..skali hujan turun renyai2. Insyirah pun diam je sebab dia dah ngantok.

Sebelum balik rumah, sempat singgah mydin jap beli barang dapur.
hoho..beli barang dapur macam la muat nak masuk bonet motorsikal hubby.hihih.ambil itu, ambil ini, dah tak ingat datang ngan moto. bukan dengan kereta hokeh! tp, selaku yg rajin menyusun barang kan, muat aje box motorsikal & raga kat depan moto. Kalau hubby yang susun, kompem tak muat. sebab tu dia serahkan aje tugasan susun barang kat aku..=)

Hubby terus memecut laju takut hujan turun lagi. odw balik, mujur la hujan berhenti sekejap.
Sampai je rumah, anak dara sorang tu belum sempat buka selipar dia, dah bawa ke hulu ke hilir kon aiskrim. Ntah dia tengok kat mana tahu pulak kon aiskrim tu kena letak aiskrim, baru boleh makan. mulutnya bising, 'nak..nak..nak..nak..nak..'..jadinya, ummi pun sediakan aiskrim satu sorang. baca doa makan, terus Insyirah ngap! seronok benor dapat makan aiskrim ye! Makan pun depan pintu rumah je..tak sempat2!




Seronok sgt sekarang tengok selera makan Insyirah makin bertambah2 sejak makan Qaseh Gold Junior sebulan ni. Dia pun memang suka sangat ngan Qaseh Gold Junior, rasa manis2 buah kan..confirm la budak2 suka sangat. yang penting kita selalu gosokkan gigi dia 2x sehari.pagi & malam sebelum tdo selepas suapkan Qaseh Gold Junior! Aiskrim tu habis tu dia makan sorang tau. sekarang ni buah pisang dia makan 3 biji sehari. Buah epal sekali makan boleh habis sebiji. Kuantiti nasi pun dah makin banyak dari biasa. Boleh dikatakan dia hanya berhenti makan bila tidur je. time lain, sambil main, tengok tv, baca buku, mulut dia mesti nak makan, makan, makan, makan, makan!

Misiku berjaya akhirnya nak tambahkan selera makan Insyirah tersayang. Alhamdulillah dengan izin Allah swt kami sekeluarga diberi kesedaran untuk amalkan makanan Sunnah & telah dapat manfaat & khasiat yang tiada tandingannya dengan makanan tambahan lain. Alhamdulillah ya Allah!

Anak ummi, Nur Insyirah Hafiyah, jangan berhenti makan tau! ummi suka tengok Insyirah dah makan banyak dalam masa sebulan ni setelah makan Qaseh Gold Junior tiap2 pagi, tengahari & malam! Insyaallah Insyirah pun sihat walafiat kurang demam..sakit ulcer & gusi bengkak dalam mulutnya pun dah baik sepenuhnya.(kes nak tumbuh gigi & kesan gigi yg tak berapa nak cantik..dentist cakap gigi dia ok lg) Syukur sangat2!

Wednesday, July 3, 2013

Balik kampung!


Assalamualaikum w.b.t,

8.00 am   - follow up KKIA
10.30 am - Plaza Idaman
11.00 am - Off to Ana Edar, Restock Qaseh Gold & lain2
                - tapau makanan kat restoran fav
12.00 pm - Poslaju
01.00 pm - Le' Rose

& terus bertolak ke Bentong, balik kampung hirup udara segar! hoyyee!
Hantar barang yg umi pesan jugak & ambil barang.


ok, Bye!
Assalamualaikum!

Monday, July 1, 2013

Qaseh Gold Junior!


Qaseh Gold Junior untuk permata cinta hati anda!
Formulasi makanan Botani & Makanan Sunnah seperti:-

1. KURMA-buah 1001 fungsi yg dikisahkan dalamSurah Maryam! Cirinya kaya dengan gula semulajadi bekalkan tenaga fizikal, rangsang fungsi otak jd lebih cerdas, lebih daya tumpuan & lebih peka. Kajian menunjukkan kurma mengandungi kosentrasi anti oksidan polyphenol yg tertinggi di kalangan buah-buahan kering. Juga kaya dengan serat yg membantu pelawasan.

2. MADU- penawar segala penyakit (surah An-Nahl, ayat:69), kaya dengan vitamin & mineral utk sokong sistem tubuh menjadi sihat. Agen cerdaskan minda & tingkatkan tenaga. Cirinya anti bakteria, anti oksidan (cegah kanser), anti virus utk kuatkan sistem imun tubuh.

3. KISMIS- bekalkan tenaga, tingkatkan keupayaan minda. Bercirikan anti baketria, anti oksidan supaya tubuh kuat melawan jangkitan (sistem imun tubuh jadi kuat). Mengadungi mineral yg melindungi gigi & mata serta kuatkan tulang!

4. TIIN- Buah yang enak ini dipilih oleh Allah untuk bersumpah dengannya dalam surah At Tin yang pastinya mempunyai banyak khasiat. Kaya dengan sumber mineral, vitamin & anti oksidan yg penting utk tingkatkan keupayaan tubuh, kuatkan sistem imun tubuh. Mampu legakan keletihan & merangsang kuasa otak.

5. ZAITUN- Minyak zaitun cukup popular di negara Mediterranean & merupakan salah satu makanan warisan Rasulullah SAW yg cukup unik! Kaya dengan vitamin E & polyphenols (sejenis anti oksidan yg berupaya melindungi sel tubuh daripada kerosakan. Amalan makan minyak zaitun dlm diet seharian membantu beri perlindungan awal pada tubuh daripada risiko penyakit berbahaya spt masalah jantung.

6. DELIMA- Antara buah yang disebut dalam Al Quran yang kaya dengan vitamin, mineral & anti oksidan yg dpt kekalkan perjalanan darah yg lancar ke seluruh tubuh serta membaik pulih sel tubuh yg rosak akibat radikal bebas.

7. HABBATUS SAUDA'- Juga dikenali sebagai jintan hitam. Dalam hadis menyatakan Nabi Muhammad SAW menyifatkan habbatus sauda' sebagadai penawar kpd pelbagai penyakit kecuali mati. Kajian mendapati ianya berupaya tingkatkan sistem imun tubuh, bekalkan tenaga kerana cirinya anti bakteria, anti oksidan, anti virus, anti histamin, anti fungus, serta dapat mengatasi pelbagai penyakit seperti asma, bronkitis, eczema, alahan & batuk.

8. AIR ZAMZAM- Air yg penuh keberkatan, berupaya merawat pelbagai penyakit. Mengandungi pelbagai mineral yg lengkap & seimbang dlm membantu tingkatkan sistem imun tubuh.

9. GINGKO- Terkenal sebagai Herba Minda! Merangsang fungsi minda & kuatkan ingatan. mengandungi anti oksidan flavanoid & terpenoid yg melindungi saraf, otot jantung, pembuluh darah, & retina mata.

10. BADAM- Tergolong dalam keluarga kekacang. Mengandungi riboflavin utk rangsang aktiviti minda & tingkatkan stamina tubuh. Kaya dengan protein, vitamin E, mineral spt kalsium, magnesium, potasium, & zat besi serta anti oksidan flavanoid utk sokong kesihatan yg baik.

11. GARAM BUKIT- Garam semulajadi yg kaya dengan mineral. Bantu baiki sistem pernafasan & lawan jangkitan, rangsang fungsi metabolik, seimbangkan pH tubuh, kurangkan kekejangan otot, baiki penghadaman, bantu penyerapan mineral dlm sel & gantikan elektolit yg hilang.

12. BAYAM- Sinonim dengan cerita kartun Popeye yang menjadi kuat setiap kali memakan bayam kerana Inilah sayuran yg padat dengan khasiat kesihatan! Mengandungi flavanoid berfungsi sebagai anti oksidan & anti inflamasi yg kuatkan sistem imun tubuh. Kaya dengan pelbagai vitamin & mineral spt zat besi yg membantu mengatasi masalah anemia & keletihan serta kalsium & magnesium utk pembentukan tulang & gigi yg kuat.

13. ZA'FARAN- Rempah termahal di dunia yg padat dengan khasiatnya. Merupakan sumber mineral yg baik seperti kalsium, potassium, zat besi & zink yg diperlukan utk menyokong tumbesaran yang sihat & kuat. Baik untuk membantu melegakan masalah asma, imsonia, batuk, kemurungan & penghadaman.

14. GAM ARAB- Juga dikenali sebagai Gam Akasia kerana didapati daripada pokok jenis tersebut. Merupakan prebiotik semulajadi yang dapat membantu menyihatkan usus & melegakan masalah sembelit.


15. PEGAGA(Centella)- Juga dikenali sebagai gotu kola, mengandungi banyak khasiat seperti melegakan masalah eczema, jangkitan pernafasan, asma, demam, selsema, & imsonia. Juga dipercayai dapat tingkatkan keupayaan mental & cergaskan tubuh.


Antara Khasiat & Kebaikan UTAMA Qaseh Junior:-
1. Membantu meningkatkan TENAGA, 
2. Mencerdaskan, merangsang MINDA,
3. Menyokong TUMBESARAN,
4. Menguatkan SISTEM IMUN TUBUH,
5. Membekalkan SERAT-menyihatkan usus serta melegakan masalah sembelit.
INSYAALLAH!








Dapatkan Qaseh Gold Junior utk permata hati anda serta Qaseh Gold Adinda & Kekanda sebagai pelengkap seisi keluarga anda!





QASEH GOLD ADINDA - khusus untuk WANITA, REMAJA PEREMPUAN dari umur 13 tahun hingga golongan tua.




QASEH GOLD KEKANDA - khusus untuk LELAKI, REMAJA LELAKI 

dari umur 13 tahun hingga golongan tua.


QASEH GOLD JUNIOR - khusus untuk kanak-kanak berumur 1 tahun hingga 12 tahun
TESTIMONI Qaseh Gold Junior >> KLIK DI SINI


Hubungi kami untuk dapatkan QASEH GOLD ADINDA, KEKANDA & JUNIOR:-
017-9803625 (SMS/Whatsapp), 013-9986642 (SMS)



Penghantaran melalui poslaju ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak.

Serta COD di sekitar Danau Kota, Setapak, Lembah Keramat, Wangsa Maju, KLCC, IJN, Pusat Bandar KL, & sekitar kawasan yang berdekatan.




Monday, June 17, 2013

TESTIMONI PENGGUNA QASEH GOLD



MASALAH LELAH, BATUK BERPANJANGAN PULIH



MASALAH HORMON MENJADI STABIL, MAKIN BERTENAGA & AKHIRNYA ALHAMDULILLAH TELAH DISAHKAN HAMIL.



Order QASEH GOLD ADINDA, KEKANDA, JUNIOR sekarang!
Hubungi STOKIS Ein di 017-9803625 (SMS/Whatsapp)


boleh ambil by hand (COD) untuk kawasan berdekatan Danau Kota, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Taman Melati, Taman Permata, KLCC, Jalan Tun Razak, Semarak, IJN & kawasan berdekatan.

Poslaju ke seluruh Semenanjung M'sia & Sabah/Sarawak




TESTIMONI PENGGUNA QASEH GOLD


MASALAH ANGIN DALAM BADAN BERKURANGAN






SUSU BADAN MEROSOT KEMBALI MERIAH




Order QASEH GOLD ADINDA, KEKANDA, JUNIOR sekarang!
Hubungi STOKIS Ein di 017-9803625 (SMS/Whatsapp)


boleh ambil by hand (COD) untuk kawasan berdekatan Danau Kota, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Taman Melati, Taman Permata, KLCC, Jalan Tun Razak, Semarak, IJN & kawasan berdekatan.

Poslaju ke seluruh Semenanjung M'sia & Sabah/Sarawak




TESTIMONI PENGGUNA QASEH GOLD




<



-Testimoni-testimoni ini adalah daripada FB Ana Edar/Qaseh & NurQasehMarketing-



Order QASEH GOLD ADINDA, KEKANDA, JUNIOR sekarang!
Hubungi STOKIS Ein di 017-9803625 (SMS/Whatsapp)


boleh ambil by hand (COD) untuk kawasan berdekatan Danau Kota, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Taman Melati, Taman Permata, KLCC, Jalan Tun Razak, Semarak, IJN & kawasan berdekatan.

Poslaju ke seluruh Semenanjung M'sia & Sabah/Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...